Najnovšie recenzie zo sekcie Nočné svetlá
- Rychle dodanie 100%spokojnost
Produkt vypadá na fotke masívnejšie, ako v realite.
- nezodpovedá fotke ani popisu
- Napájanie zo siete
- PIR senzor s dobrou citlivosťou
- Nastavenie dĺžky osvetlenia a úrovne jasu
- Naozaj len orientačná svetlo Jasn na maxime slabé osvetlenie napríklad kuchynskej dosky
- Uvádzajú tepla biela čo je tak 4000 - 4100k ale toto osvetlenie má nspektrum viac do žlta takže naozaj skôr orientačné nočné osvetlenie
- Reaguje na zvuk
- Nefunguje ovladanie
- Večer alebo v tmavom prostredí je to pekné
- Nevyzerá na tú cenu
Veľa zákazníkov je sklamaných z produktu, lebo si myslí, že je to 3D produkt. Je to plexisklo, ktoré večer vytvára slušný 3D efekt. Aj keď nevyzerá na tú cenu, potreboval som rýchlo darček a v podstate som spokojný.
- plní účel pre ktorý bol zakúpený
- za tú cenu super prevedenie
Verk 12268
Pridané: 11. marca 2024
(naposledy upravené 11. marca 2024)
Zakúpený v Darcekvakcii.sk
- poslali gulu bez ovladača.
Poslali mi disco gulu bez ovladaca a ked som im napisal,tak ma ignorovali.Nikdy viac tu nic nekupim.NEODPORUCAM!!!!!
Rabalux 4703
Pridané: 27. februára 2024
(naposledy upravené 27. februára 2024)
Zakúpený v OKAY.sk
rychle dodanie,prakticke svetlo
- toto som dlho zháňal
- Veľmi spokojná odporúčam každému
- Funguje ako som si predstavoval. Rozsvecuje a zhasína v automatike.
- Bola to dobrá kúpa za tú cenu.
- Trvalo asi týždeň než sa mi to podarilo nastaviť podľa mojich predstáv.
- Výrobok funguje a vybral som si ho pre dobrú cenu a dobre skúsenosti s predajcom.
- Po prvotnom vyskušani výrobok funguje ako má.
Svietidlá fungujú podľa očakávaní, splnili to čo som od nich potreboval :-)
Použil som ich ako nočné osvetlenie schodiska, uvidíme ako dlho vydržia batérie pri našom používaní.
Negatívom bolo že z 8mich svietidiel 3 blikaju, momentálne riešim reklamáciu (zatiaľ nedoriešené)
Za tú cenu pomer cena výkon OK
- Splna ucel ked je tma a rozsvieti sa ako nahle vstupime do neosvetleneho priestoru
Som veľmi spokojný, používam na chodbe bytu.
Beling S114
Pridané: 3. januára 2024
(naposledy upravené 3. januára 2024)
Zakúpený v x-dekoracie.sk
Postavička je vyrezaná z odpadového plexiskla. Na 2 miestach je hrubým zeleným písmom čašť názvu plexiskla. Vôbec to mevyzerá pekne, takto to odovzdať, že to sklo nie je čisté.
Inak je to pekný darček, akúrat toto ma odrovnalo poslať to takto zákazníkovi.
- Skvelí výrobok. Dobré spracovanie . Veľká výhoda že funguje na batérie , tým pádom môžete si to uložiť kam len chcete, nie ste závislí od dodávok el. energie a elektrických zásuviek. Veľká výhoda na chodbách, schodisku. Senzor pohybu aktivuje osvetlenie pri vašom pohybe a pekne osvetli chodbu, izbu alebo schodisko. Možná inštalácia aj na stenu alebo voľne položené na stolíku.
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »